Amb la gent gran,
                     una gran família

ICONA_TELEFON
973 73 83 49

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

  • Raó social: UGF LLEIDA SL.
  • NIF: B-13643499
  • Adreça: Av. Alcalde Rovira Roure 4 – 25006 – Lleida – Espanya
  • Telèfon: 973738349
  • Email: info@unagranfamilia.com

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de tots aquells  esdeveniments celebrats en  relació amb els seus serveis,  així com, facilitar el contacte  amb aquesta. 
El present avís legal (d’ara  endavant, l’Avís Legal) regula  l’ús del lloc web: https://unagranfamilia.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre UGF LLEIDA SL i els Usuaris dels seus  serveis telemàtics, presents en  aquest lloc web, es troben  sotmeses a la legislació i  jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present  web no suposa, de cap manera,  l’inici d’una relació comercial  amb UGF LLEIDA SL o  qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de  les pàgines web, el seu disseny  gràfic i codis són titularitat de  UGF LLEIDA SL i, per tant, queda prohibida la seva  reproducció, distribució,  comunicació pública,  transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant  les fonts, excepte consentiment per escrit de UGF LLEIDA SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

UGF LLEIDA SL es reserva el dret a actualitzar,  modificar o eliminar la  informació continguda en les  seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre  l’accés a aquesta informació a  certs usuaris. 

UGF LLEIDA SL no assumeix cap responsabilitat  per la informació continguda  en pàgines web de tercers a les  quals es pugui accedir per  «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de UGF LLEIDA SL.  La presència de «links» o enllaços en les pàgines web de UGF LLEIDA SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad