T. 973 73 83 49

 

Qui som?

En primer lloc donar-vos les gràcies per visitar-nos i dir que és un plaer per a nosaltres ensenyar-vos el nostre projecte.

 

Es tracta d'un somni fet realitat d'una família molt unida que posa moltes ganes i molta il·lusió en tot allò que fa. Des de sempre ens ha fascinat la gent gran i hem volgut contribuir en la seva felicitat i companyia, ens sentim familiarment responsables.

Avui, després de molt esforç i dedicació hem fet un centre pensat per que siguin els nostres propis pares els primers residents i amb l'objectiu principal que el benestar dels vostres familiars sigui el més important, creant un entorn tan agradable i tan pensat, que cada minut sigui diferent i que cada dia sumi una experiència i un somriure.

En el nostre centre disposem d’un equip de professionals qualificats disposats a donar un servei de màxima qualitat i fer que els usuaris es sentin feliços i que gaudeixin d’un bon ambient, ells són el cor de l’assistència, és la seva educació com a persones i la seva especial sensibilitat el que fa que el clima sigui realment especial.

A continuació us convidem a fer un tomb per la web on us explicarem breument els serveis que oferim i com són les nostres instal·lacions. Si voleu saber més de nosaltres, estarem encantats en rebre-us i ensenyar-vos en persona el nostre centre.

Atentament,

 

 Família Saló Català.

 

 

IMG 5148