T. 973 73 83 49

Serveis que oferim

serveisgent

Els serveis que us oferim son de llar residencial de curta, mitja i llarga estada, períodes de recuperació post hospitalària i centre de dia.

Tots aquests serveis es realitzen de forma personalitzada en funció del grau de dependència de cada resident.

També oferim el servei d’assistència domiciliària per aquelles persones que només necessiten ajuda en determinades hores del dia.

 

Servei mèdic

El nostre metge Particular ens visitarà de forma periòdica amb l’objectiu de portar un control exhaustiu de cada resident.

Servei d’infermeria

Les infermeres del centre tindran cura de totes les necessitats dels residents; repartir la medicació, realitzar els controls pertinents, fer les cures necessàries, etc. per a garantir un bon estat de Salut.

Servei de psicologia

Un llicenciat en psicologia s’encarregarà de la salut mental dels nostres residents.

Servei de podologia

Per a poder donar resposta a aquelles alteracions i dolències dels peus disposarem d’un professional.

Servei de fisioteràpia

Per tal de millorar les facultats físiques dels nostres residents, guanyar agilitat o ajudar a tenir una millor recuperació en un cas d’intervenció, fiquem a la vostra disposició un Fisioterapeuta titulat.

Servei de treballador social

El treballador social s’encarregarà de que el resident, la família i el centre actuïn i es comuniquin com una sola persona, per tal de millorar la qualitat de vida del resident.

Servei de teràpia ocupacional

El terapeuta ocupacional proposarà activitats per tal d’ajudar a la persona a adquirir el coneixement, les destreses i actituds necessàries per a desenvolupar les tasques quotidianes i també aconseguir el màxim d'autonomia i integració.

Servei d’animació cognitiva

La llei de l’ús diu que tot allò que usem s’enforteix, i això només es produeix físicament? Un animador es cuidarà d’enfortir la capacitat cognitiva dels nostres familiars.

Servei de perruqueria i manicura

Per a gaudir d’un bon estat d’ànim, és fonamental trobar-se bé amb un mateix, i per això tenim un equip de persones qualificades que ens posaran macos i maques.

Servei de taxi per a residents i visitants

Posem a la disposició dels nostres clients un vehicle adaptat per a cobrir tot tipus de necessitat de transport.
Aquest servei està disponible tots els dies laborables de l’any i està dirigit tan a residents com a visitants.

Servei d’ajuda domiciliària

L'atenció domiciliaria consistiria en desplaçar els serveis que oferim al centre fins a una vivenda particular. Fer una dutxa, exercici físic i cognitiu, fer una cura, etc…

Aquest s’ofereix unes hores al dia

Servei de cuina pròpia

Una cuina d’última generació i unes cuineres professionals faran que l’hora de menjar sigui un plaer esperat. Disposem dels productes més frescos per a l’elaboració dels millors plats adequats a totes les necessitats.

Servei d’internet i webcam

El nostres centres està dotats de wifi (connexió a internet) aquesta connexió podrà ser utilitzada pels residents sempre que vulguin i fins i tot a través de la webcam podran fer vídeo conferències amb els seus familiars.
Per aquelles persones que no saben utilitzar aquesta tecnologia, serà el nostre personal qui faci que això sigui possible.