Amb la gent gran,
                     una gran família

ICONA_TELEFON
973 73 83 49

Què fem?

Servei d’Atenció Domiciliària

El servei d’atenció domiciliària consisteix en un conjunt de tasques que es realitzen a la llar de persones o famílies que es troben, per motius físics o socials, en situacions de mancança d’autonomia temporal o permanent per  poder dur a terme les tasques  habituals de la vida quotidiana. 

La persona beneficiària rep al domicili particular un/a  auxiliar d’infermeria que  durant el temps que estan junts fan activitats físiques,  cognitives, lectura… Tot  supervisat per fisioterapeutes, educadors socials, entre altres  professionals.

Atenció Domiciliària:
Av. Alcalde Rovira Roure, 4 25006 Lleida

Servei de Centre de Dia

Els centres de dia són instal·lacions especials per a la tercera edat, on un grup de professionals es dediquen a la prevenció, tractament i cura de persones grans. Els avis poden continuar vivint a casa seva, on són durant les nits, d’aquesta manera no existeix una desvinculació total amb el seu ambient de referència, el seu entorn, ja que no es troben en situació de total dependència.

Els centres de dia es podrien considerar el pas intermedi entre la total independència de la persona i l’estança en una residència. Un pas tremendament necessari per a millorar la qualitat de vida i disminuir els efectes de l’edat.

En els centres de dia les persones grans poden, no sols aprendre coses noves, sinó reaprendre coses que se’ls hi hagin oblidat i, per descomptat millorar de la mà d’equips professionals, encarregats de cobrir les principals àrees de la cura en salut física i mental.

Hi ha un desconeixement per part de la societat del que és un centre de dia. Molta gent el defineix com un lloc d’oci, un lloc on només està entretingut a l’avi. Un centre de dia aporta més que això, és un lloc on la tercera edat rep tractaments per les seves patologies i també prevenció de l’envelliment per tal de mantenir una millor qualitat de vida, sempre tenint en compte el seu entorn familiar, ja que tan important és tractar l’avi com a la seva família, explicant-los-hi, informant-los i fent-los partícips en la cura i la millora de l’avi.

Un centre de dia, per tant, és una opció a tenir en compte per a preveure, reduir i millorar la qualitat de vida de la gent gran, sense oblidar-nos que això porta implícitament una millora en la qualitat de vida dels familiars.

Servei de Residència Geriàtrica

Servei de llar residència 24 H (Baixa dependència)

Una Residència Geriàtrica és un centre en el qual s’ofereix  servei d’acolliment residencial  de caràcter temporal o  permanent que està destinat a  persones grans amb un grau  d’autonomia suficient per a les  activitats de la vida diària, que  requereixen un determinat  nivell d’organització i suport  personal.

L’objectiu principal és facilitar  un entorn substitutori de la  llar. Les funcions que compleix  aquest servei són:  allotjament, manutenció,  acolliment, convivència i suport personal.

La llar de residència consta  d’un habitatge amb serveis  comuns i d’un equip  professional format per un/a  responsable del servei, un/a  responsable higienicosanitari i  de personal suficient per a la  prestació adequada de les  funcions d’allotjament,  manutenció, acolliment,  convivència i suport personal  de manera que s’asseguri la  presència permanent i  continuada durant les vint-i-quatre hores del dia.

Servei de residència assistida (Alta dependència)

És un servei d’acolliment  residencial, amb caràcter  permanent o temporal, i  d’assistència integral, adreçat a  persones grans que no tenen  un grau d’autonomia suficient  per dur a terme les activitats de la vida diària, que necessiten  supervisió constant i que tenen  una situació  sociofamiliar que requereix la  substitució de la llar. El servei  s’adapta al grau de  dependència dels usuaris.

L’equip professional que hi  treballa és pluridisciplinari i  està format per infermers i  infermeres, auxiliars de  gerontologia, fisioterapeutes,  terapeutes ocupacionals,  experts en educació social,  psicologia i medicina. També  hi ha un director o directora  responsable i un/a responsable  higienicosanitari.

Residència i Centre de dia:
Carrer Major, 9 25110 Malpartit, Lleida

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad